Saturday, February 08, 2014

La schi cu Roxana la Vidra si primul meu concurs de slalom urias

Cu o logistica grea de lasat pe Rares la Draganesti am reusit sa ne organizam si sa ajung cu Roxana sa faca si ea o zi de schi pe partie, la Vidra, aceasta perla a schiului romanesc din ultimii 2 ani. Exceptand coada de la cabina.

Tot cu ocazia asta a fost si un concurs de slalom urias de care am aflat din timp si la care m-am inscris de curiozitate, desi am participat cu claparii TLT5, legaturi Dynafit si schiuri de tura.

Ziua de schi a fost superba si am reusit muuuuulte coborari, jumate pe Thunder, jumate pe Fish. Ce e pacat e ca din toata statiunea aia doar partia cu gondola e utilizabila pentru schiat, restul sunt aproape plate de incepatori. Daca ar mai face macar o instalatie pe undeva unde sa te poti da....

Cu concursul, a fost interesant. Nu m-am facut chiar de rusine din cate mi-am dat seama, dar am fost dezavantajat de schiurile lungi si late care nu au apucat sa prinda viteza pana jos. Era mai bine clar daca mergeam cu Fish-ul. Ce mi s-a parut socant este cat de mari sunt taluzurile din jurul jaloanelor formate de la cei ce au virat acolo inainte, daca nu esti atent te arunca in cap (ceea ce au si patit unii). In fine, am pierdut vreo 2 ore in total cu concursul care a durat 30 de secunde.... O fi meritat, n-o fi meritat, nu stiu... Uite in schimb o poza cu mine mare racer si cu micutul traseu, dar si un film cu mine in concurs:
No comments: