Saturday, April 18, 2009

No granny gears on Cozia Mountain!!!

Dupa cum au facut-o si altii, am inceput incet-incet sezonul de MTB, deocamdata in amestec cu ultimele ture de schi. Si ca sa vedem cum ne simtim, neavand nici foarte mult timp la dispozitie, in vinerea mare am urcat o catarare clasica, pana la Cabana Cozia. Mai fusesem acolo acum vreo-un an jumate, cand mie mi s-a parut destul de tare iar Roxana a cam impins la bicla. Ar fi un criteriu bun de auto-apreciere.

Am plecat de la masina, la intrarea pe forestierul ce duce la cabana, tarziu, pe la 16:00. Am regasit urcarea mult mai simpla decat o tineam minte, astfel incat am reusit fara prea mare efort, dupa cum spune si titlul, sa urc pana la cabana fara sa folosesc "granny gears", adica foaia mica. Roxana aproape la fel, a folosit aproape numai foaia mijlocie.

Am testat mult echipament nou: pentru mine rotile Novatec Blast, cauciucul Schwalbe Racing Ralph si frana pe fata Hayes El Camino. Roxi a testat roata spate Mavic CrossRide, fosta a mea. Toate s-au descurcat de minune, cu un mare plus pentru Racing Ralph, un cauciuc foarte rapid si deosebit. Combinatia actuala de Racing Ralph spate cu MutanoRaptor pe fata ma incanta teribil.

Cam asta e, poze n-am prea facut ca nu e la ce, doar niste ciclisti pe un forestier. Am pus si track-ul GPS asa, ca idee, desi traseul e doar pe un drum cunoscut.




1 comment:

Em' said...

Cu mandrie patriotica de siom al patriei raportez ca am taiat si asta din lista TODO, evident si partea cu bunicuta! :D