Sunday, June 13, 2010

Din nou, dar mai cald

Pai ce sa zic, am cam repetat figura de we trecut. Sambata am dat o Prima Evadare cu Roxana, traseul s-a uscat binisor de la caldurile de saptamana asta si a fost super ok. In Moara Vlasiei la birt ne-am intalnit cu Em si doi prieteni, cu care am pedalat pana in Gruiu langa Snagov. De acolo, noi doi ne-am intors pe asfalt pe ruta Gruiu - Lipia - Moara Vlasiei - Tunari - Voluntari. Mie mi-au iesit vrei 127 km, dar nu am dat practic ultimii 2-3 km din traseu (aia pe la gara aia ciudata), asa ca probabil cu totul pentru cine vrea, pe acolo, ies vreo 100 fix de la Academia de Politie dus-intors (cu 2x15 km pentru noi pana la academie si inapoi). Cu ocazia ca ne-am intalnit cu Em, l-am convins sa vina si el cu noi duminica.

Duminica, Roxana nu a mai venit, asa ca formula a fost eu cu Sorin si Em, iar in Campina ne-am intalnit cu John si Gica. Ineditul este ca Sorin, John si Gica erau cu cursierele, iar eu eram curios sa vad cam cum ne dau ei praf in ochi pe urcari. Va zic eu cum, grav! E tare cu cursiera totusi, dar e si greu, pe toate urcarile alea baietii au bagat doar ridicati din sa. John si Gica ne-au parasit in Nistoresti si s-au intors pe DN, iar noi am continuat pe o caldura incredibila. Pe final, au dat cativa stropi de ploaie.
Am dat coborarea pe care m-am ratacit saptamana trecuta cu Roxana pana jos sa vedem ce e. Asfaltul se termina intr-un parau, brusc, iar urcarea inapoi merita nota 10. Am reusit din nou, si pe caldura asta, sa dau tura cu foaia 2. Valea Fierului nu se numeste asa de fapt, am retinut gresit. Numele ei e mult mai frumos si mai inedit: e Valea Fiarelor. Deci asa e corect. In final, cifrele spuneau 3:55 h de pedalat, media de 17,3 km/h, vreo 68 km iar diferenta de nivel, cu deviatia care am facut-o, probabil bate pe 2000. I-a placut si lui Em, care a fost prima data pe acolo dar sunt convins ca o sa revina foarte repede!

4 comments:

Bogdan said...

da e Valea Fiarelor :)
Va place pe la noi prin zona ?

Silvique_ms said...

Bravos. Va antrenati serios, se pare! :)

Em' said...

Chiar asa de repede nu cred ca mi-as dori sa refac traseul! :)

Multumesc ca ati avut rabdare cu mine si de asemenea multumesc de invitatie. :D

Daca doreste cineva o reprezentare grafica:
http://www.bikemap.net/route/540255

Em' said...

Chiar asa de repede nu cred ca mi-as dori sa refac traseul! :)

Multumesc ca ati avut rabdare cu mine si de asemenea multumesc de invitatie. :D

Daca doreste cineva o reprezentare grafica:
http://www.bikemap.net/route/540255