Thursday, June 03, 2010

Relaxare si rulaj din nou la Olt

Chiar daca am avut o perioada mai bogata, cred ca vine una mai saracacioasa in intalniri cu muntele. Dar chiar si asa, nimic nu ne poate opri sa mai dam cate o tura simpatica "low budget" prin apropiere, sau pe unde oricum avem drum. Sambata asta, ne-am pedalat din nou pe malul Oltului. De data asta, amandoi si, cum banuiam, si Roxana a fost incantata, mai ales ca am imbunatatit traseul evitand o zona cu multe gunoaie.

Ce sa zic mai mult, pedalatul prin paduricile din Olt si pe marginea lacurilor nu este doar o consolare, este chiar frumos, sper sa imi dea cineva dreptate dupa ce va arat niste poze. Chiar abia astept sa revin.


Cu ocazia asta, l-am revazut si pe Castor, care s-a facut cuminte si frumos si abia asteapta sa se mute cu noi. L-am si alergat, pentru prima data, cu bicicleta pe camp vreo 5 km. Face fata. Dupa ce o sa-l luam la noi, o sa vada multe poteci si drumuri de munte...

3 comments:

Silvique_ms said...

... Si cel mai important e ca voi v-ati simtit bine! Carari insorite in continuare ;).

Tudor Mateescu said...

superbe poze

A_lien said...

Buna ziua,



Va contactez in speranta unui parteneriat (link exchange), avand in vedere calitatea site-ului dumneavoastra. Este vorba despre blogul personal, ce contine multe informatii din lumea ciclismului.



As dori sa stiu daca sunteti de acord cu un schimb de linkuri cu blogul aliencyclingteam.blogspot.com, momentan, fiind la inceput, PR este 0 , insa pot sa va asigur ca la viitorul update de PR acesta va creste.