Monday, November 15, 2010

Transalpina ep. 2 + beleaua la picior continua

Ramas cu impresii minunate, am revenit pe Transalpina joi, intr-o echipa de zile mari: impreuna cu Alex, Octav si Gabi de pe Ciclism.ro.

De data asta am dat tura in forta, cu doar 3 opriri de cateva zeci de secunde, fiecare a mers in ritmul lui pana sus. Am reusit pe urcare o medie de 14.58 km/h de care sunt foarte multumit. Vreme rece, cu nori trecatori la 2000 m si un peisaj superb care se intrevedea printre ei.

Se pare ca tendinita/bursita/fractura/beleaua cu care am ramas la picior dupa Maratonul Bucuresti e incapatanata rau, asa ca pedalatul pe sosea ramane singura activitate pe care pot sa o practic in continuare fara sa urlu de durere - sper sa treaca pana la iarna sau macar sa pot schia cu ea pana trece.

Cat despre tura, cateva poze fac cat 1000 de cuvinte:








3 comments:

Dumitrel Marius said...

La anu mergem si noi acolo. Arata excelent

Catalin Sandu said...

Ultimele 2 poze sunt geniale.

zob said...

Am trecut si eu printr-un episod "bursita", tot in urma unui concurs unde am fortat; ti-as recomanda sa mergi (daca nu ai fost deja) la un medic specializat in medicina sportiva. Eu am luat pastile antiinflamatoare vreo 2 zile si tratament cu laser si ultrasunete timp de 3 saptamani, dupa care am putut sa folosesc din nou genunchiul. M-a mirat foarte tare cat de rapid s-a pierdut masa musculara in timpul asta, se vedea clar diferenta intre picioare. Genunchiul a ramas sensibil, mai ales la frig, inca vreo 10 luni, aici m-a ajutat mult genunchiera din neopren, care tinea articulatia calda, mare diferenta pe vreme rece.