Tuesday, November 08, 2011

Cel mai tare concurs pe ciclocross - Arges Autumn Race

Probabil ultimul concurs de anul acesta a fost Arges Autumn Race, organizat pe un traseu superb de XCO in Padurea Trivale de langa Pitesti. Si mai frumos a fost ca organizatorii au introdus categoria ciclocross - asa ca alegerea a fost evidenta. Concursul a avut doua categorii, 100 si 200 de minute, in care trebuia sa faci cat mai multe ture. La ciclocross, doar 100 de minute au fost posibile - lucru de altfel de bun simt, nefiind un traseu tocmai pentru o astfel de bicicleta.

Asa ca ne-am aliniat la start o gramada de entuziasti, iar la categoria CX doar 4 temerari: Basso, 445, Titel Rusinaru din Timisoara si subsemnatul. Dupa cum pe primii doi ii stiu, iar Titel mi-a dat ceva minute bune la Prima Evadare si la Emmedue la sosea, nu prea m-am gandit altfel decat ca eu voi fi cel ghinionist....

Totusi, dupa un start la care am plecat resemnat, l-am prins din urma pe Titel pe una din urcari, inca la prima tura. Nasol - asta inseamna ca s-a dus naibii cu dupa-amiaza relaxanta la care ma asteptam - eram pe locul 3, si cel din spatele meu nu era tocmai genul care sa nu ma sperie. Asa ca am fost nevoit sa-i cam dau la limita, cat de tare am putut, tot concursul. Mai ales ca prin tura a 4-a unii mi-au strigat sa-i dau tare ca e la sub un minut in spate, efectiv am tras la limita mea fizica. Am reusit astfel sa termin pe 3, dar va las sa va amuzati singuri cu pozele in care se vede acel "third place face" - cele mai haioase poze cu mine pe care le-am vazut pana acum... Dar mai intai podiumul:
1 comment:

Radu C Dumitru said...

Hahaha, eu cred ca cei din fata ta, cel putin, cand se intorceau si iti vedeau fata, fugeau de ii manca pamantul. Parca vroiai sa ii mananci. Super tari pozele si felicitari pentru rezultat !