Sunday, January 22, 2012

Deja, la Predeal, primul concurs de schi de tura

Din initiativa super binevenita a lui Nae Plumbota, sambata asta a fost organizat la Predeal un mic concurs de schi de tura, la prima editie (si speram nu ultima), in versiunea noaptea pe partie, gen Postavaru dar si cu coborare.

Desi n-am putut ajunge decat catre seara, tot ne-am simtit minunat. Am plecat noi doi cu Dani, acolo ne-am intalnit si cu 7omca7, caruia i-am imprumutat schiurile mele mari. Incet incet a aparut toata lumea buna a sportului montan.

Concursul a constat intr-o tura cu urcare pe Clabucet Varianta - Clabucet Plecare si coborare pe Cocos. Zapada a fost impecabila, fara cuvinte, vremea superba, doar cu un mic iz de viscol pe sus, iar padurea ne-a intampinat cu copacii ninsi si profilati frumos in lumina difuza de jos din statiune. Aproape ca nu era nevoie de frontala.

O tura de vis. Eu am scos 37 minute cu care am ajuns pe locul 16 la general, binisor, iar Roxana, in prima zi pe schiuri anul asta, a scos si ea 55 de minute si a coborat superb. A fost asa de frumos incat nu ne-am putut abtine dupa finish sa ne punem pieile si sa dam tura si invers, relaxati, impreuna cu Romeo Perlik. A meritat total, coborarea pe Clabucet pe intuneric fiind o feerie.

Multumesc si lui Radu pentru frontala Ultra Wide care mi-a imprumutat-o, a facut senzatie!

Ne-am intors seara acasa cu durere in suflet ca n-am putut petrece mai mult timp prin zapada asta minunata... Daca gasesc ceva poze pe undeva, o sa le adaug.

1 comment:

Ady said...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com