Tuesday, January 17, 2012

Prima zapada - pe partie la Azuga

Prima zapada pentru mine, anul asta, a fost la Azuga - si ce zapada. Super, ca in vremurile bune, dimineata de duminica ne-a intampinat cu partii pline de pulver - spre disperarea unora. Astfel, n-am rezistat tentatiei si am cumparat 5 urcari, astfel am beneficiat de vreo 2-3 coborari cu Thunder-ul pe pulver frumos pe margine la Sorica, pana s-a belit zapada. Apoi am dat-o pe Cazacu pentru inca 2 ture.

Dupa ce s-au terminat punctele, am pus frumos pieile pe schiurile de tura, desi de dimineata am fost tentat de 2 ori cu cate o cartela de o zi la 50 RON - mana se ducea la buzunar, dar creierul zicea "Piei Satana! Am venit sa facem sport!". Asa ca pe final de zi am dat 2 urcari si coborari pe Cazacu, in total vreo 8 km si ceva cu 1000 m si ceva de diferenta de nivel. Cam 42 de minute o urcare, ca anul trecut pe final de sezon, deci e bine.

Radu Dumitru, cu care am schiat pe acolo, a adus GoPro-ul si l-a pus pe genunchiul lui si pe al meu, sa vedem ce iese. A iesit ceva destul de interesant:


No comments: