Sunday, July 15, 2012

Merlot din cupa de argint, la Maratonul Vinului

Pe scurt: caldura mare, ingrozitoare, praf, organizare impecabila, o zi de exceptie pentru mine. Am luat startul in mare vana, m-am dus bine de tot pana am facut o pana. Am reparat-o si am pierdut multe locuri.... Am adoptat o strategie cu un singur bidon de 800 ml, pe care l-am umplut la fiecare punct de alimentare, dupa ce am baut cat am putut de fiecare data. A functionat la fix. Doar intr-o sectiune, printr-o podgorie, mai spre final, cand cred ca se depasisera 40 de grade la umbra, am fost lovit de sete cu 5 minute inainte de punctul de alimentare.

Ce mai atatea vorbe, conditiile astea vitrege mie imi plac. Astfel, am putut sa dau tot ce am si, la final, am aflat ca s-ar putea sa iau un premiu.


Nu mica mi-a fost mirarea cand am aflat ca sunt pe locul 2 la 30-39 de ani, dupa Frunzeanu. Uau - primul meu premiu la un maraton cu sute de participanti - cel mai bun rezultat in multi ani de MTB si multe zeci de concursuri. A fost probabil ziua pe care o asteptam demult, desi surpriza m-a facut poate sa nu o savurez asa de mult. Un rezultat bun intr-un an care a mers destul de prost....


Felicitari lui Jan Glass si echipei organizatoare. Am savurat Merlot-ul castigat ca premiu si m-am bucurat in final si de una din cele mai frumoase diplome.... Abia astept editia urmatoare.


1 comment:

Anonymous said...

Hello there, I discovered your site by way of Google whilst looking for
a similar subject, your site came up, it seems great.
I've bookmarked it in my google bookmarks.
Hi there, simply changed into aware of your blog through Google, and found that it's really informative.

I am gonna be careful for brussels. I will appreciate in case you
continue this in future. Many people might be benefited from your writing.

Cheers!

Feel free to surf to my site: how much should i weigh for my age and height