Saturday, November 08, 2008

Un nou tip de provocare: Duatlonul Cetatea Brasovului

Ne-am raspuns repede la intrebarea ce alta provocare ar mai fi de gasit. Bineinteles, cum era sa lipsim de la Duatlonul Cetatea Brasovului: 5 km alergat, 25 km de MTB iar apoi alti 5 km de alergat. Evident, nu m-am gandit ca ar fi probleme la MTB, dar ma stresam cum o sa alerg atat. Asta e, trebuia incercat.

Pana la urma, eu m-am bagat la Profi, iar Roxi la stafeta, doar pe partea de alergare, MTB-ul de doar 8 km la aceasta proba urmand sa-l faca Andrei din Cluj.

Ce sa zic, concursul a fost interesant. Alergarea nu a fost usoara, avand pe cei 5 km 200 m diferenta de nivel, adica 5 blocuri cu 10 etaje !!! Totusi, a trecut mai repede decat as fi zis. Oricum, ma gandeam ca o sa ma relaxez la MTB. GRESIT!! Proba de MTB a fost cat se poate de dificila, atat la urcari cat si la coborari, portiunile de plat fiind aproape inexistente. Totusi, a fost din punctul meu de vedere un traseu provocator si frumos, cu coborari si urcari deosebit de tehnice. Astfel, la a doua runda de alergare, am ajuns terminat fizic. Asta e, cu dureri in splina, ficati si ce mai e prin burta, inarmat cu multa vointa, am pornit sa alerg ultimii 5 km. La final, bucuria a fost foarte mare, desi am ajuns penultimul. Nu imi vine sa cred ca am reusit sa alerg atat, mai ales in combinatie cu bicicleta ce nu a fost de loc usoara. Roxi cu Andrei au iesit pe 11 la stafeta, deloc rau avand in vedere ca nu au fost categorii pe sexe si au concurat cu echipe de baieti.

Din pacate, nu am poze de la concurs facute de noi, ca n-am avut timp. Singurele poze cu noi le-am primit de la Oana pe Ciclism.ro, sper ca nu se supara ca le-am pus aici.


Rezultatele si mult mai multe poze se pot gasi pe pagina concursului.

No comments: