Saturday, May 31, 2008

O tura fulger cu bicla in Crai

Sambata, la repezeala, am zis sa dau o tura cu bicla pe undeva. Am ajuns in Piatra Craiului. In trei, am pornit pe traseul "clasic" Zarnesi - Prapastii - Table - Brusturet - Dambovicioara - Ciocanu - Sirnea - Pestera - Magura - Zarnesti, cam 40 de km, 99% off-road, din care cel putin 5 km tehnici si 15 km urcare dificila.

Tura a decurs cu un singur incident, Genubah a cazut la Dambovicioara. A acuzat tot drumul dureri la umar. Concluzia: fractura. In plus, casca un pic deformata. Noroc ca era...

In rest totul a decurs normal, au aparut cainii in Vladusca, s-a umplut Ciocanu si Sirnea de pensiuni, unele frumoase, altele hidoase, oricum nu mai e zona izolata care era pe vremuri. Am reusit sa fac toata coborarea pe bolovani din Sirnea spre Pestera si ultimele doua treimi din urcarea spre Pestera pe bicicleta, ceea ce mi se pare super. In plus, nu a fost noroi.

Per total, o tura simpatica, unul din traseele de jumatate de zi preferate



3 comments:

Matei Laudoniu said...

hai duminica prin muntii neamtului la o tura cu bicla...urcam cu telescaunul sau pe jos si facem creasta...pana unde vedem cu ochii, ce zici?

baga un mail daca ai chef

Roxana said...

hai tu la o tura la coltzari pe valea Bucsoiului

Anonymous said...

uite aici o carte online despre bicicleta. poate vrei sa participi.
"1001 povesti cu roti"